Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seyitgazi Belediyesince 5’incisi gerçekleştirilen iftar programları devam ediyor. İftar sofralarında oruç açıp dua eden vatandaşlar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorlar.

        Bu yıl Ramazan ayında, 51 mahallesinde ayrı ayrı sofra kuran Seyitgazi Belediyesi’nin iftar programlarına katılımlar yoğun bir şekilde devam ediyor. Değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve paylaşmanın yoğun olarak yaşandığı, birlik ve beraberliği perçinleyen, 7’den 70’e herkes aynı sofrada buluştuğu iftar programlarına Yukarısöğüt ve Aşağısöğüt Mahallelerinde verilen iftar yemeği ile devam edildi. Her akşam farklı bir mahallede vatandaşlarla orucunu açan Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, “Biz bu ramazan ayında da sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz. Sizlerin gönüllerinden olmak için hizmetkârınız olmak için varız. Allah birliğimizi, kardeşliğimizi daim kılsın” şeklinde konuştu.

        Mahallelerinde kurulan iftar sofralarından memnun olan vatandaşlar ise, “Başkanımızdan Allah razı olsun, her sene iftar programı yapıyor. Dostlarımız akrabalarımızla bu vesileyle bir araya gelme fırsatı buluyoruz. Emeği geçenlere, vesile olanlara teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa