Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri, İstanbul’da gerçekleştirilen İdeal Gençlik Merkezi toplantısına katıldı.

        Avrupa Birliği Erasmus Plus programı tarafından hibelendirilen ve Kadir Has Üniversitesi, İstanbul Valiliği ile Şişli Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü projenin son toplantısında Türkiye’den iyi örnek olarak seçilen 3 gençlik merkezi tecrübelerini paylaştı.

        Belediyelerin kurduğu gençlik merkezleri içerisinde iyi örnek seçilen Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri temsilcileri, etkinlikte ne tür çalışmalar yürütüldüğü, gönüllüler ile ne tür projeler gerçekleştirildiği, gençlerin katılımının nasıl sağlandığı gibi konulardaki tecrübelerini katılımcı gençler, sivil toplum örgütleri, belediye yetkilileri ve diğer konuklarla paylaştı.

        Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri’nin yanı sıra Samsun TOG İğne Deliği Gençlik Merkezi ve Mardin Gençlik ve Kültür Evi temsilcileri de etkinlikte yürüttükleri faaliyetlerden örnekler paylaşarak sunumlar gerçekleştirdi. Toplantıda ayrıca gençlerin belediyelerden ve belediyelere bağlı gençlik merkezlerinden beklentileri ve görüşleri de alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa