Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir’de ‘kredi masraflarınızı ödüyoruz’ diyerek dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla hakkında dava açılan şahsın ilk duruşması görüldü.

        Eskişehir 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ilk duruşmasına; başka bir suçtan cezaevinde olan Ferdi B. ve avukatı katıldı. Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile başka bir şehirden duruşmaya bağlanan sanık Ferdi B., “Telefon numarası bana ait ama benim böyle bir şeyden haberim yok. İddianame bana ulaşmadı” dedi.

        Mahkeme heyeti sanığın iddianameyi okuması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

        Olay

        Alınan bilgilere göre olay Eskişehir’de yaşandı. Sabit hatlı bir numaradan arayan Ferdi B., Hikmet C.’y arayarak, “Bankadan arıyorum. Daha önce çekmiş olduğunuz kredi masraflarınız için bin 200 TL iade veriyoruz” dedi. Bu şekilde kredi kartı bilgileri alınan Hikmet C.’nin kartından 559 TL tutarında para çekildi. Durumu anlayan Hikmet C., konuyu yargıya taşıdı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa