Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tepebaşı Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta Eskişehirlilerin hizmetine kazandırılan kentin en büyük otomobil pazarı, vatandaşlardan yoğun talep gördü. Otomobil pazarı, Pazar günü de ücretsiz olarak hizmet verecek.

        Tepebaşı Belediyesinin Muttalip mevkiinde, Anadolu Üniversitesi İki Eylül Kampüsü karşısında hizmetine sunduğu otomobil pazarı, açıldığı ilk hafta yoğun talep gördü. İkinci el otomobil pazarı, ikinci el araç alımsatımı yapmak isteyen vatandaşların, yaz ve kış koşullarında hizmet almalarını sağlayacak şekilde düzenlendi. Vatandaşların, ücretsiz olarak tesiste çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak üzere bir de kafeterya bulunuyor. Açık oto pazarının işletmesi Tepebaşı Belediyesi ile yapılan protokolle Tepebaşı A.Ş. tarafından sürdürülüyor. Tesis, pazar günleri 07.0016.00 saatleri arasında 10 lira bedel karşılığında hizmet vermeye devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa