Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Odunpazarı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, hafta sonunda da mesai yapacak. Hizmet almak isteyen vatandaşlar, 2627 Mayıs tarihlerinde 09.0016.00 saatleri arasında vezneleri kullanabilecek.

        Odunpazarı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, vatandaşların Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerini yapacak; 6736 ve 7020 sayılı kanun kapsamında yapılandırılan borçlarının taksitlerini ödeyecek vatandaşların işlemlerinin daha rahat yapabilmeleri için hafta sonları çalışacak. Son ödeme tarihinin 31 Mayıs Perşembe günü olduğunu vurgulayan yetkililer, 2627 Mayıs Cumartesi ve Pazar Günü 09.0016.00 saatleri arasında gişelerin açık olacağını söyledi. Yetkililer, belirtilen saatler arasında vatandaşların ödemelerini yapabileceğini kaydetti.

        Vatandaşların yoğun bir şekilde ödemelerini gerçekleştirdiğine dikkat çeken yetkililer, vatandaşların mağdur olmamaları için ödemelerini son güne bırakmaması gerektiğini belirtti. Yetkililer, vatandaşların cezalı durama düşmemek için 2018 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin birinci taksit ödemelerini 31 Mayıs Perşembe günü mesai bitimine kadar yapabileceğini ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa