Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tepebaşı Belediyesi tarafından her sene Ramazan ayında gerçekleştirilen sokak iftarları, Şarhöyük Mahallesi ile devam etti.

        Yaklaşık 2 bin vatandaşın geldiği iftar yemeğinde Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç vatandaşlar ile sohbet etti. Başkan Ataç’a Belediye Meclis üyesi Yaşar Tepekaya da eşlik etti. Sokak İftarlarıyla ilgili görüşlerini belirten Başkan Ataç, “Hoşgörü, barış ve kardeşlik ortamının toplumun tüm kesimlerinde oluşmasının çok önemli olduğunu unutmamalıyız. Tepebaşı Belediyesi olarak bizler her koşulda bir aradayız. Ramazan aylarında bu birlikteliğimiz aynı sofra çevresinde devam ediyor. Birliğimiz hiçbir zaman bitmesin, artarak devam etsin” şeklinde konuştu. Başkan Ataç vatandaşların isteğini kırmayarak bol bol fotoğraf çektirirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa