Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tepebaşı Belediyesi hobi bahçeleri ile Tepebaşı sakinleri, hafta boyunca doğayla ve toprakla iç içe zaman geçiriyor, sebze ve meyve üretmenin keyfini yaşıyorlar.

        Hobi bahçelerinde domatesten salatalığa, fasulyeden karpuza, her türlü tarımsal üretim mümkün. Aşağısöğütönü, Batıkent ve Zincirlikuyu olmak üzere üç farklı adreste yer alan hobi bahçelerinden hizmet alan emekli, engelli, gazi, gazi ve şehit yakını toplamda 282 yurttaş, doğadan uzaklaşan günümüz insanının en yaygın hayallerinden birini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorlar. Kendilerine sunulan 40 ila 45 metrekarelik alanlarda, tarımsal üretimler gerçekleştiren yurttaşlar, şehir hayatının getirdiği stres ve zihinsel yorgunluktan da uzaklaşıyorlar. Çeşitli sebze ve meyve üretimleri gerçekleştirerek, ekipbiçerek vakit geçiren yurttaşlar aynı zamanda kentteki çevrecilik ve yeşil alan kültürünü gelişmesine de katkı sağlıyorlar. Kendilerine sunulan hizmetten çok memnun olduklarını kaydeden yurttaşlar, Tepebaşı Belediyesi’nin yetiştirmeleri için dağıttığı fidanlara gözleri gibi bakıyorlar.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa