Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, DiyanetSen Eskişehir Şube Başkanı İlhan Köroğlu ile bir araya geldi.

        DiyanetSen Eskişehir Şubesi’ni ziyaret eden Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, DiyanetSen Şube Başkanı İlhan Köroğlu ile bir araya geldi. Başkan Kurt, Köroğlu’na çalışmalarında başarılar diledi. Ramazan ayının kötü sözden arınma, yardımlaşma, dayanışma, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının güçlendirildiği bir ay olduğunu söyleyen Başkan Kurt, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi. Herkesin örgütlenmesinden yana olduğunu ifade eden Başkan Kurt, "Ramazan ayında yoğun şekilde çalışan din adamlarımıza önemli görevler düşüyor. Hoşgörü dinimizin iyiliklerini, güzelliklerini yurttaşlarımıza en iyi şekilde anlatmaları gerekiyor" dedi.

        Başkan Kurt’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Köroğlu ise "Odunpazarı Belediyesi, Ramazan ayında her gün Odunpazarı’nın bir mahallesinde iftar yemeği veriyor, Odunpazarı Belediyesi Aşevi ise binlerce ihtiyaç sahibi vatandaşımıza sıcak yemek sunuyor. Ben tüm bunlar için Odunpazarı Belediye Başkanımız Kazım Kurt’a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa