Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Eskişehir Valilik meydanında vatandaşların trafik ile ilgili duyarlılığını yükseltme amacıyla bilgilendirme ve sergi etkinliği başlatıldı.

        Karayolu Trafik Haftası kapsamında gerçekleştirilen programda, alkollü araç kullanma, araçta emniyet kemerin takılmaması ve yolculuk sırasında vatandaşların yaptığı hataları ile ilgili pratik bilgilendirme yapılıyor. Alkollü araç kullanımının zararlarını anlatmak için gözlerine özel gözlük takılar bazı vatandaşlar, oluşturulan çizgi üzerinde yürütüldü. Alana kurulan çadırlarda, çocukların trafik kuralları hakkında bilgi sahibi ve duyarlı olabilmesi için çizgi filmler şeklinde hazırlanan kısa film gösterisi gerçekleştiriliyor. Trafik ekiplerinin denetimler sırasında kullandığı cihazlar da sergilenerek vatandaşlara bilgiler veriliyor.

        Düzenlenen programın yarın da aynı yerde saat 17:00’e kadar devam edileceği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa