Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Fatih Dönmez ve Ayşen Gürcan ile İl Başkanı Gürhan Albayrak, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oylarını kullandı.

        Milletvekili Fatih Dönmez, Akcami Mahallesi'nde bulunan Atatürk Lisesi'ndeki 1042 numaralı sandıkta oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

        Yaklaşık 3 ay süren kampanya döneminin sonuna geldiklerini belirten Dönmez, "Bugün artık bir yerde siyasiler ve adaylar açısından hasat günü sayılabilecek bir gün. Eskişehir'de de gayet yüksek bir katılım oranı söz konusu. Sakin geçiyor, vatandaşımız geliyor, oyunu atıyor. Herhangi bir olumsuz bir vaka da şu saate kadar yaşanmış değil. Başta Eskişehir olmak üzere tüm illerimiz için bu seçimin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum." dedi.

        Milletvekili Ayşen Gürcan ise Aşağısöğütönü Mahallesi'ndeki Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 1005 numaralı sandıkta oy verme işlemini gerçekleştirerek, sandık görevlilerine teşekkür etti.

        Gürcan, yaptığı açıklamada, kentte oy verme işleminin sorunsuz sürdüğünü dile getirerek, "Eskişehir'e hayırlı hizmetler verecek başkanlarımız sonuç alır inşallah. Ben bu seçimden umutluyum. Güzel bir seçim olsun, hak eden kazansın. Yapılacak çok iş var. İnşallah hayırlı olur." diye konuştu.

        AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak da Odunpazarı ilçesi Gündoğdu Mahallesi'ndeki Süleyman Şah Anadolu Lisesi'nde 2357 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa