Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir Vali Yardımcısı Salih Altun ve Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Anadolu Üniversitesi Engelliler Araştırma Enstitüsüne bağlı Gelişimsel Destek Birimi'ni ziyaret etti.

        Valilikten yapılan açıklamaya göre Altun ve Erdal, ziyarette başta otizmli çocuklar ile aileleri olmak üzere gelişimsel desteğe ihtiyacı olan bireylerin eğitim aldıkları birimi inceledi.

        Çocuklar ve aileleriyle deneyimleri hakkında bilgi alışverişinde bulunan Vali Yardımcısı Altun ve Prof. Dr. Erdal, özel gereksinimli bireylere yönelik hizmetlerin kritik önemde olduğunu gözlemledi.

        Enstitü Müdürü Prof. Dr. İbrahim Halil Diken ile Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Erkan Kurnaz da konuklara kurumun faaliyetleri hakkında bilgi sundu.

        Ziyarette, Anadolu Üniversitesi ile yerel yönetimler arasındaki işbirliğinin güçlendirmesi ile otizm ve diğer gelişimsel farklılıkları olan bireylere ilişkin farkındalığın artırılması gerektiği vurgulandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa