Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESKİŞEHİR´debiyoloji öğretmeni Elif Aslan (36) bir süredir tedavi gördüğü kanser hastalığı nedeniyle, sınıf öğretmenliği yapan Ersin Dirisağlık (44) ise geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

        Beylikova Çok Programlı Anadolu Lisesi´nde biyoloji öğretmeni olan ve bir süredir kanser tedavisi gördüğü belirtilen Elif Aslan hayatını kaybetti. Aslan´ın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından memleketi İzmir´de gözyaşlarıyla toprağa verildi.

        Odunpazarı ilçesi Emek Mahallesi´ndeki 24 Kasım İlkokulu´nda sınıf öğretmeni olan Ersin Dirisağlık ise geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Dirisağlık´ın yarın öğle namazının ardından Yörük Karacaören Mahallesi´nde toprağa verileceği belirtildi.

        2 öğretmenin aynı gün hayatını kaybetmesi Milli Eğitim camiasında üzüntüye neden oldu. Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü, öğretmenler için başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda, "Elif öğretmen tedavi gördüğü amansız hastalığa yenik düşmüştür. Öğretmenimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. 24 Kasım İlkokulu sınıf öğretmenimiz Ersin Dirisağlık da vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve eğitim camiamıza başsağlığı dileriz" denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa