Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Avrupa Eski sevgiliye yazmanın bedeli: ABD'li hakimden ibretlik hakaret cezası!

        Hawaii'de bir yargıç, eski sevgilisine saatler boyunca uygunsuz ve hakaret içerikli mesajlar atan bir adama alışılmadık bir ceza verdi.

        Mahkeme, eski sevgilisiyle iletişime geçmemesi yönünde mahkeme kararı bulunan ancak bu kararı çiğneyen adamın 144 kez iltifat içerikli mesaj atmasına karar verdi.

        Davaya bakan yargıç Loo, "Ona söylediğin her uygunsuz şey için, bir de güzel şey söyleyeceksin. Ve aynı kelimeleri tekrar kullanmak yok." şeklinde konuştu.

        İddiaya göre 30 yaşındaki adam eski sevgilisini 3 saatlik zaman dilimi içerisinde 144 kez aradı ve mesaj yolladı.

        Kararı açıklayan yargıç, "Seni mesaj atmaktan alıkoymak için parmaklarını mı kesmeliyim yoksa telefonunu senden uzak mı tutmalıyım bilmiyorum. Muhtemelen, bir süreliğine telefon kullanmamalısın. Umuyorum o da numarasını değiştirir" ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        30 yaşındaki Darren Young, hareketleri nedeniyle pişman olduğunu ve daha önce alınan uzaklaştırma kararını 16 kez ihlal ettiğini kabul etti. Young, bu ihlalleri nedeniyle 157 gününü cezaevinde geçirdi.

        Serbest bırakılacak olan 30 yaşındaki Darren Young'un 2400 dolar para cezası ve 200 saat toplum hizmeti cezasına çarptırıldığı belirtildi. Young'un eski sevgilisine yazacağı 144 iltifat içerikli mesaj için ise 144 gün süresi olacak.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa