Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM'un OltuNarman karayolu üzerinde gecenin ilerleyen saatlerinde köprülerin kiriş çalışmalarını sürdüren işçileri gören davul-zurna ekibi, onlara 'Türkiyem' şarkısı ile 'Köroğlu' türküsünü çalarak moral desteği verdi.

        OltuNarman karayolunun 14 ve 18'inci kilometresinden yapılan iki köprünün kirişlerinin yerleştirilme çalışması devam ediyor. Vatandaşların mağdur edilmemesi için 22-00 ile 24.00 saatleri arasında çalışmaları sürdüren işçileri gören davul-zurna ekibi, sürprize imza attı. İlçedeki bir düğünden dönen davul-zurna ekibi, işçilere 'Türkiyem' şarkısı ile 'Köroğlu' türküsünü çalarak moral desteği verdi. 35 ton ağırlığındaki köprü kirişlerini davulzurna eşliğinde yerleştiren işçiler, çok şaşırdıklarını, ilk defa böyle neşeli çalıştıklarını belirterek, davulzurna ekibine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa