Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum MHP Milletvekili Adayı Şimşek Akpınar ve İzzettin Genç ile birlikte Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'u makamında ziyaret etti. Ali Korkut, misafirlerine çay ikramında bulunurken, 24 Haziran seçimleri için başarı dileklerini ifade etti.

        MHP milletvekili adayları Şimşek Akpınar ile İzzettin Genç, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'u makamında ziyaret ettiler. Akınar ve Genç, Belediye personeline de iyi çalışmalar dilediler. Ali Korkut, misafirlerine çay ikram etti. Şimşek Akpınar, Cumhur ittifakının güzel bir Pazartesi gününe uyanması için çalıştıklarını belirterek "Ülkenin ve milletimizin güzel bir Pazartesi gününe uyanmaya ittiyacı var. İnşallah bu destekte halkımızda var. Çalışmalarımız sırasında Yakutiye Belediyemizi ziyaret ettik. Başkanımızın çayını içtik, nazik tavrı için teşekkür ediyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa