Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seçim çalışmalarına STK Temsilcileri ve medya organlarını ziyaret ederek sürdüren MHP Erzurum Milletvekili Adayı Şimşek Akpınar, güçlü bir meclis yapısında yasaların çıkarılması için Milliyetçi Hareket Partisi’nin dinamo görevi yapacağını söyledi.

        MHP Milletvekili Adayı Şimşek Akpınar, Milletvekili Adayı İzzettin Genç ve İl Yönetiminden Av. Ufuk Dikbaş, ile birlikte sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti İşadamlarından oluşan BİRKONFED isimli STK’yı ziyaret eden Akpınar, Ülkenin mukadderatı ile ilgili yasaları çıkaracaklarını söyledi. MHP’nin güçlü bir meclis yapısı ile parlamentoda aktif rol alacağını ifade eden Akpınar, “Bundan sonraki hükümetler parlamentonun güdümünde olacaklar. Parlamentodan çıkacak yasalar uygulanacak. Parlamentodan yasa çıkarmakta da motor görevini görecek olanda Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır. Parlamentonun motoru dinamosu olacağız. Ülkenin mukadderatı ile ilgili yasaları çıkaracağız” dedi.

        Daha sonra Erzurum’da ki medya kuruluşları ile birlikte Aziziye Ziraat Odasını ziyaret eden MHP heyeti, çiftçilerin sorunlarını masaya yatırdı. Seçim beyannamelerinde pratik, uygulanabilir, hayali olmayan vaatlerin yer aldığını söyleyen MHP Milletvekili Adayı Şimşek Akpınar, “Bizim beyannamemizde çok afaki başlıklar yok. Ekonominin ihtiyacı olan yapısal reformlar; vatandaşı faiz batağından kurtarmak, esnafın çiftçinin vergi yükünü hafifletmek, yük ve yolcu taşımacılığı yapan esnafımıza vergisiz akaryakıt, şoför esnafına yıpranma hakkı, çitçimize mazot vergisi muafiyeti, asgari ücretten vergi alınmaması, güvenlik güçlerinin özlük haklarının ve çalışma şartlarının iyileştirme, özel sektörün dinamizmini ve teşebbüs gücünü desteklemek. Adil bir gelir dağılımı sağlamak, işsizlik ve yoksullukla mücadele etmek. Sosyal koruma programları ile yardıma muhtaç, yoksul ve kimsesiz vatandaşları aç ve açıkta bırakmamak. Millî ve manevî değerleri güçlendirerek kültürel ve ahlaki yozlaşmayı önlemek, yapacaklarımızın bazıları. Bunları yapmak için, parlamentoda güçlü olmak için, milli iradeye ihtiyacımız var. Bu nedenle Pazar günü yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı ve MHP’ye vatandaşlarımızın destek olmasını istiyorum” diye konuştu.

        Akpınar daha sonra Rüstem Paşa Bedesteni ve MNG Alışveriş Merkezini esnafını ziyaret ederek destek istedi. Bu arada AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Fazilet Dağcı Çığlık ile karşılaşan Akpınar, Cumhur İttifakı pozu vermeyi de ihmal etmedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa