Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, “Vakit Erzurum vakti. Aziziye’de şüheda mübarek bir nöbette. Palandöken aklığını diri tutma kararlılığında. Yakutiye ağzı Kuranlı dadaşlarıyla 2023 fecrinin doğmasına duacı. Rabia yeminli Erzurumluların ahdi ortak: ‘Milletin birliği, devletin dirliği, halkın kardeşliğine baş koyduk’. Önceliğimiz devleti ebedi müddet. Ve niyetimiz, İla’yı Kelimetullah’ Vakit bezmi ezeldeki ahde vefa. Vakit bezmi ezeldeki mukaddeslere sadakat. Ve Vakit Erzurum Vakti” dedi.

        AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir dadaşların bayram coşkusunu paylaştı. Çat merkez, Aşkale ve ilçeye bağlı Yeniköy, Güllüdere ve Düzyurt yerleşim alanlarını ziyaret eden Milletvekili Aydemir, “Rabbim bizi değerlerimize sadakat, milli hassasiyet ve dikkatlerimizde daim vefalı kılsın” niyazında bulundu.

        “Bayramlar, maşeri vicdanımızın hassasiyette en yüksek frekansa ulaştığı özel zaman dilimleri” diyen Milletvekili Aydemir, Çatlı dadaşlarla buluştu.

        Çat ilçe başkanı Yavuz Yaşa ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çat Bayram buluşması gerçekleştiren Milletvekili Aydemir, “Çat AK Parti teşkilatımızla birlikte çarşı esnafını, vatandaşlarımızı tek tek ziyaret ettik! Nasip edene şükür” dedi.

        Milletvekili Aydemir’in Bayramın 2. gününde bir diğer durağı Aşkale ilçesi oldu. AK Parti Aşkale ilçe Başkanı Abdülkerim Polat ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, ilçede gerçekleştirilen bayramlaşma etkinliğine katılan Milletvekili Aydemir, “AK parti ilçe teşkilatımızla bayramlaşıp Ramazan ayını ve seçim çalışmalarını değerlendirdik. Gayrette ve samimiyette zafer muştusu yattığı gerçeğine vurgu yaptık. Ardından 3 köyümüze ziyarette bulunduk. Allah hepsinden razı olsun” dileğini paylaştı.

        Milletvekili Aydemir’in İlçe merkezi ziyareti sonrasında diğer bir konak adresi Yeniköy’dü. Bayrama dair Erzurum’a özgü gelenek ve duruşun paylaşıldığı etkinlik sonrası açıklama yapan Aydemir, “Aşkale Yeniköy, önceki yıllarda Belde Belediyesi olan büyük bir yerleşim yeri. Bayramların fani olan nefislerimizi baki olana adama vakitleri olduğunun şuuru ile Yeniköylü hemşehrilerimizle bayramlaştık. AK Parti’ye ‘ye olan itimadın zirvede olması mutlu etti” dedi.

        Aydemir’in bayramın 2. gününde bayramlaşma programının 2. ayağı Güllüdere Köyü oldu. Güllüdere’deki dadaşlar tarafından ağırlanan Milletvekili Aydemir, “Bayramların yaratandan ötürü yaratılanı sevmek demi oluşu, sevgi halesini çok daha muhkemleştirdi. AK Parti’nin milletle özdeş olduğuna işaret eden hemşehrilerimize ve Aşkale teşkilatımıza minnettarız” ifadesine yer verdi.

        Beraberindeki AK Parti heyetiyle birlikte Aşkale Düzyurt köyünü ziyaret eden Milletvekili Aydemir, dadaşlarla hasbıhal etti.

        Aydemir, “Her zerresi samimiyetle örülü Düzyurt, kurulduğumuz günden bu yana bütünüyle AK Parti‘yi sahiplenmiş bir köy. Hemşehrilerimizle bayramlaşma, muhabbet katsayımızı daha da sağlam hale getirdi. Minnettarlığımıza hudut yok” dedi.

        Milletvekili Aydemir Bayram ziyaretleri sırasında Yüzbaşı Yunus Çelebi’nin şehadet haberini alınca, ziyaretlerini yarıda keserek Erzurum’a döndü ve şehit ailesinin acısını paylaştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa