Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milliyetçi Hareket Partisi İspir İlçe Başkanlığı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.

        Bayramlaşma programına MHP Milletvekili Serhat Kılıç, MHP İlçe yönetimi ve vatandaşlar katıldı.

        Milletvekili Serhat Kılıç, “15 Temmuz'da güçlü bir Türkiye'yi yok etmek için çalışan gruplar bugün de Cumhur ittifakına zarar vermek için aramıza nifak tohumları ekmeye çalışmaktadır. Bizler elbette ki bunlara fırsat vermeyeceğiz. 15 Temmuz hain darbe girişimi esnasında nasıl ki bir bayrak altında toplandıysak, 24 Haziran'da da aynı ruh ve azimle birlikte olacağız. Vatan, millet ve bayrak için ne gerekiyorsa yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Dün başımızdan aşağı bomba yağdıranlar bugün Cumhur ittifakından rahatsız olmaktalar, çünkü güçlü bir Türkiye'de hain emellerine hizmet edemeyecekler. Kim nasıl hayal kurarsa kursun, kim ne yaparsa yapsın Allah'ın izniyle büyük Türkiye'nin, güçlü Türkiye'nin inşası durdurulamaz bir niteliğe bürünmüştür” dedi.

        Milletvekili Serhat Kılıç, MHP İlçe Başkanı Salih Başkapan ve yönetim kurulu, İspir Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa