Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM'da, otomobille Mahallebaşı semtine gelen 3 kişi, pompa tüfeklerle inip, önceki gün sözlü tartışmaya girdikleri kişilerin üzerine ateş açtı. Karşı taraftakilerin de silahlarla karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada vurulan 1 kişi yaralandı. 

        Olay, saat 11.30 sıralarında, merkez Yakutiye ilçesinde meydana geldi. Mahallebaşı semtine otomobille gelen 3 kişi, ellerinde pompa tüfeklerle inerek, önceki gün sözlü tartışmaya girdikleri kişilerin üzerine ateş açtı. Karşı gruptaki kişilerin de silahlarla karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Bu sırada hangi gruptan olduğu henüz bilinmeyen Kemalettin Ağyürek, vurularak, yaralandı. Silahlı kavga ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Yaralı Ağyürek, sağlık görevlilerince ambulansla Palandöken Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Ağyürek, Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Silahlı kavga sırasında semt esnafı ve çevredekiler ise panik yaşadı. 

        Polis ekipleri, MOBESE kameralarının kayıtlarından silahlı kavgaya karışan 5 kişiyi tespit etti. 4 pompalı tüfek ve 1 tabanca ile yakalanan 5 kişi, gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa