Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Hınıs İlçesinde bulunan Halil Çavuş Jandarma Karakolunda askerlerle birlikte iftar açtı.

        Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Erzurum’un Hınıs ilçesine giden Vali Seyfettin Azizoğlu, Erzurum İl Jandarma Komutanlığı’nda vatani görevini yürüten Kahraman Mehmetçik ile iftar yaptı.

        Halil Çavuş Mahallesi’nde bulunan jandarma karakolunda er ve erbaşlarla iftar sofrasını paylaşan Vali Seyfettin Azizoğlu’na Hınıs Kaymakamı Bülent Ay, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bekir Uzun, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Tarım İl Müdürü Osman Akar ve İl Sağlık Müdürü Mahmut Uçar eşlik etti.

        İftar yemeğinde er ve erbaşlarla tek tek sohbet eden Vali Azizoğlu, böyle güzel bir ayda kahraman Mehmetçik ile birlikte iftar açmanın memnuniyetini dile getirdi.

        Vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerinin yaptığı hizmetin kutsal bir görev olduğuna değinen Vali Azizoğlu, “Kendi sorumluluk alanınızda vatandaşın güvenliği, vatanın birliği ve dirliği için gece gündüz demeden görev yapmaktasınız. İnşallah bu kutsal vatan görevinizi bitirir aldığınız teskere ile ailelerinize sevdiklerinize sağ salim kavuşursunuz” şeklinde konuştu.

        İftar sonrasında Vali Azizoğlu, ilçenin çeşitli noktalarında görev yapan kolluk kuvvetlerini ziyaret ederek onlara baklava ikram etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa