Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Erzurum Lisesi Kültür Sitesi’nde merkez üç ilçedeki Ortaokul Müdürleri ile “20182019 Eğitim Öğretim Yılı Değerlendirilmesi ve Ortaöğretim Kurumlarına Kayıt Sistemi” ile ilgili toplantı yapıldı.

        İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız başkanlığında yapılan toplantıya müdür yardımcıları Samih Kır, İsmail Bağrıyanık, Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Zinnur Şimşek, Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu, Aziziye İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Yavilioğlu ve Merkez üç ilçede bulunan ortaokul müdürleri katıldı.

        İl Müdürü Ercan Yıldız; eğitim öğretim yılının genel bir değerlendirmesini yaptıktan sonra müdürlere; öğrencilerimizin liselere yerleşmesinde en büyük görevin kendilerine düştüğünü, okullarından mezun olan öğrencilerin lise tercihlerini doğru yapabilmeleri için onlarla birebir ilgilenmeleri gerektiğini söyledi. Yıldız, konuşmasının devamında; öğrenci velileriyle bir araya gelmelerini tercih konularında yardımcı olmalarını, onlara her konuda rehberlik etmelerini ilimizde bu anlamda başarıyı birlikte yakalayacaklarını söyledi.

        Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) çalışanlarından Muhammet Gürgen´in bir sunum yaptığı toplantı karşılıklı iyi dileklerle sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa