Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığınca üniversite eğitimi için kente yeni gelen öğrencilere, "Şehrimi Tanıyorum" temasıyla tarihi ve kültürel yerler tanıtılıyor.

        AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Muhammet Gökberk Kocaaliler, yaptığı açıklamada, AK Parti gençliğinin sadece siyasi meselelerle değil gençlerin tamamının, ayrım yapmadan sorunları ile de ilgilendiğini söyledi.

        Programların, ÜNİAK Teşkilatı ile yapıldığını ifade eden Kocaaliler, "Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesine yeni başlayan ve şehre başka illerden gelen kardeşlerimize düzenlediğimiz programlarla hem şehrimizin tanıtıyoruz hem de onların sorunları varsa onlara çözüm bulmaya çalışıyoruz." diye konuştu.

        Kocaaliler, ayrıca programda emeği geçenlere de teşekkür etti.

        Genç Vizyon Öğrenci Kulübü ile gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında gençler, şehre yeni gelenlerin sorunlarıyla da yakından ilgileniyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa