Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum'da infaz koruma memurunu bıçakla öldüren eski hükümlü "Kasten adam öldürmek" suçundan müebbet hapisle cezalandırıldı.

        Erzurum 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, infaz koruma memuru Turgay Kınalı'nın yakınları ve taraf avukatları katıldı. Tutuklu yargılanan sanık Yılmaz Çelik ise duruşmaya Kırıkkale Kapalı Cezaevinden Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) üzerinden katıldı.

        Esas hakkındaki mütalaaya karşı savunma yapan Çelik, susma hakkını kullanmak istediğini belirterek, "Takdir mahkemenindir." dedi.

        Son sözü sorulan Çelik, "Yüce mahkemenize sığınıyorum." ifadesini kullandı.

        Davayı karara bağlayan mahkeme heyeti, sanık Yılmaz Çelik'i "Kasten adam öldürmek" suçundan müebbet hapisle cezalandırdı.

        Heyet, sanık Çelik hakkında takdir indirimi uygulamadı.

        - Olay

        Yakutiye ilçesinde 25 Eylül 2022'de karşılaşan Yılmaz Çelik ile Erzurum Açık Ceza İnfaz Kurumunda görevli infaz koruma memuru Turgay Kınalı arasında tartışma çıkmış, bu sırada Çelik bıçak darbeleriyle Kınalı'yı ağır yaralamıştı.

        Olayın ardından kaçan ve eski hükümlü olduğu öğrenilen Çelik, polislerce Pasinler ilçesinde saklandığı adreste gözaltına alınmıştı.

        Kınalı ise hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa