Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - Erzincan, Kars, Erzurum ve Ardahan'da kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu.

        Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, havanın parçalı ve çok bulutlu olacağı bölgede akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak görülecek.

        Orta kuvvette yağışların etkili olacağı Erzincan, Kars, Erzurum ve Ardahan'ın kuzey kesimlerinde yağışlar zaman zaman kuvvetini artırarak metrekareye 21 ila 50 kilogram olarak düşecek.

        Sıcaklığın mevsim normallerinde seyredeceği bölgede, rüzgar ise kuzey ve kuzey doğu yönlerinde hafif, yağış anında orta kuvvette esecek.

        Gece en düşük hava sıcaklığı Iğdır'da 14, Tunceli ve Erzincan'da 13, Ağrı'da 10, Erzurum ve Kars'ta 9, Ardahan'da 7 derece ölçüldü.

        Günün en yüksek sıcaklığı da Iğdır'da 28, Tunceli'de 26, Erzincan'da 24, Ağrı'da 20, Erzurum, Kars ve Ardahan'da 17 derece olacak.

        Yetkililer, Erzincan, Kars, Erzurum ve Ardahan'ın kuzey kesimlerinde kuvvetli yağış nedeniyle meydana gelebilecek sel, su baskını, dolu ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmasını istedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa