Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından Horasan'da bitkin halde bulunan kerkenez ve ibibik kuşları bakımları yapıldıktan sonra Doğa Koruma Milli Parklar Müdürlüğü'ne teslim edildi.

        Horasan ilçesinde doğal hayatı koruma amacıyla devriye görevi yürüten İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, Alagöz Mahallesi kırsalında yaralı ve bitkin haldeki kerkenez kuşu buldu. Jandarma timi, doğangiller familyasına ait kerkenezi korumaya aldı.

        Yüzören Mahallesi'ndeki devriye sırasında bulunan yaralı ve bitkin haldeki ibibik kuşu da jandarma tarafından muhafaza altına alındı. Tedavileri yapılan 2 kuş, doğaya salınmak üzere Doğa Koruma Milli Parklar Müdürlüğü’ne teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa