Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM'da,yolcu otobüsünde şüphe üzerine hastanede röntgeni çekilen yolcunun midesinde Afyon sakızı, tespit edildi. Yolcu, midesindeki 1 kilo 134 gram Afyon sakızını doğal yollarla çıkardı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir yolcu otobüsünde yaptığı denetimde, durumundan şüphelendiği yolcuyu hastaneye götürdü. Burada rdöntgeni çekilen yolcunun midesinde uyuşturucu tespit edildi. İlaç verilen yolcu, 1 kilo 134 gram Afyon sakızını doğal yollarla çıkardı.

        UYUŞTURUCUYA 3 TUTUKLAMA

        Bu arada Erzurum'da bir araçta yapılan aramada da bagaj kısmındaki zulada 856,53 gram esrar ele geçirildi. Araçtaki 3 kişinin üzerinde suç geliri olduğu belirlenen 9 bin 480 liraya el koyuldu. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa