Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM'unPalandöken ilçesinde Doğuhan Ç. (17), mahallede kendisine 'hırsız' diyerek iftira attığını ileri sürdüğü Muhammed Berat A.´yı (24) ailesinin gözü önünde bıçakladı. Muhammed Berat A. hastaneye kaldırılırken, Doğuhan Ç. İse gözaltına alındı.

        Olay bu akşam 20.45 sıralarında Erzurum merkez Palandöken ilçesi Yunusemre Mahallesi´nde meydana geldi. İddiaya göre, Muhammed Berat A., mahalle sakinlerine Doğuhan Ç.´nin hırsızlık yaptığını anlattı. Durumu öğrenen Doğuhan Ç., babası Fuat Ç.´yi de yanına alarak Muhammet Berat A. ile konuşmaya gitti. Doğuhan Ç. ile babası Fuat Ç. ve karşı taraftan Muhammet Berat A. babası Serkan A. (48) ve kardeşi Serdar Kadir A. (16) arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kısa sürede büyürken, Doğuhan Ç., yanında getirdiği bıçakla Muhammed Berat A.'yı bileğinden, kalçasından ve karnından bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Muhammed Berat A. sağlık ekiplerince Erzurum Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alınırken, Doğuhan Ç. ise olay yerinde polis ekipleri tarafından suç aleti ile birlikte gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme sürdürülüyor. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa