Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen geleneksel toplu iftar programı bu Ramazan ayında da yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

        Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl Ramazan ayında gerçekleştirilen toplu iftar yemeği bu Ramazan ayında da gerçekleştirildi. Kavakyolu Beldesinde bulunan Altınpark Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programına Erzincan Valisi Ali Arslantaş, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, il protokolü, siyasi ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

        Yapılan dualar eşliğinde gerçekleşen programın açılış konuşmasını yapan Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu, " İlimizin sanayi ve ticari hayatına olduğu kadar sosyal ve kültürel etkinliklerinde de öncü rol üstlenen Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası olarak, böyle manevi bir iklimde siz değerli dostlarımızla birlikte iftar sofrasında olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sofra, birlik ve beraberliğimizi perçinlemek adına, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı, manevi duyguların güçlendiği bir sofradır. Dileriz bu birliktelik sadece burada kalmaz ve şehrimizin sorunlarına çözüm ararken de birlik ve beraberliğimizin gücünü kullanırız. Her zaman söylediğim gibi, sevdamız da derdimiz de her zaman Erzincan olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Sadece ticari hayatta değil, sosyal, kültürel, sportif alanlarda da her zaman şehrimizin yanında olacağımızın bilinmesini isterim. Bu duygu ve düşüncelerle huzur, barış ve sevgi dolu yeni Ramazanlara kavuşmak dileğiyle tüm konuklarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. “ dedi. Ardından Meclis Başkanı Mehmet Ali Aksu yaptığı konuşmada, “Ramazan ayının bizler ve ülkemiz için birlik ve beraberliğe, barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

        Programda son olarak konuşan Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen iftar programı ile bir araya gelmenin mutluluğu içerisinde olduğuna vurgu yaparak birlik ve beraberlik mesajları verdi. Konuşmasını sürdüren Vali Arslantaş; “Bu güzel iftar sofrasında bizleri buluşturan Rabbime hamdüsenalar olsun. Rabbim, tuttuğumuz oruçları kabul eylesin. Birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Ramazan’da yapacağımız her iftar, ahrette hakkımızda iftihar vesilesi olsun. Rahmeti, bereketi ve mağfireti ile gelen, hanemize, şehrimize misafir ettiğimiz Ramazan’ın kardeşlik duygusu etrafında birleştiğimiz bu güzel iftar sofrasının birliğimizi, beraberliğimizi ve dayanışmamızı güçlendirmesini temenni ediyorum.

        Yeni Türkiye, kendi değerleri ve tarihiyle barışık, ilişkide bulunduğu tüm coğrafyalara hâkim, tüm dünyada sözü dinlenen bir devlettir. Bin yıllık kardeşlik iklimi, milletimizin ruhuna sinmiştir. Bu iklimin devamını sosyal ve ekonomik reformlarla taçlandırmak bizim için kutlu bir görevdir. Erzincan’da son yıllardaki gelişmeler, güçlü Türkiye’nin göstergesidir. Eğitim, sağlık, ulaşım ve ekonomi alanında eskiye göre çok önemli mesafeler kat ettik. Şehrimizin her alanda kalkınması ve gelişmesine katkı sunan, üreten, çalışan, alın teri döken birçok işletmemiz, binlerce insanımız var. Şehrimizdeki tüm esnaflarımızın Ahilik geleneğine bağlı kalarak dürüstlük, erdem, sevgi ve hoşgörü gibi değerleri özümsediklerini görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. İlimiz ekonomisinin gelişmesi ve yatırımların teşvik edilmesi yönünde yapılan tüm toplantı ve çalışmalara esnaf temsilcileri davet edilerek bilgi alışverişinde bulunuyoruz ve projelere katkı sağlamaları yönünde görüşlerini alıyoruz.

        Erzincan Ticaret ve Sanayi Odamız, yeni başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle inanıyorum ki şehrimizdeki büyüme ivmesini artıracak projelere ve çalışmalara imza atacaktır. Erzincan Valiliği olarak tüm esnaflarımızın, işletmelerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın sorunlarını dinleyip çözüm bulmak için çalışıyoruz. İnanıyorum ki ilimizin üreten gücü, pek çok aileye ekmek götürülmesine vesile olan esnaflarımız, işletmecilerimiz geçmişte olduğu gibi bundan sonra da dayanışma ve kardeşlik içinde şehrimize nitelikli ürünler ve güzel hizmetler sunmaya devam edecektir.

        Bu vesileyle bereketin, bolluğun ayı olan Ramazan’da, bu güzel iftar sofrasında bizlerin bir araya gelmesine vesile olan Ticaret ve Sanayi Odamıza teşekkür ediyorum. Sizleri sevgiyle, saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum” diye konuştu.

        Konuşmalar eşliğinde yenilen iftar yemeğinin ardından Vali Arslantaş ve Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, tüm katılımcılarla tek tek görüşerek Ramazan aylarını tebrik ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzincan İlçeleri
        Tüm Erzincan Haberleri
         Erzincan

        Erzincan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa