Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzincan da 19982 tertip, 1. kademe jandarma ile 371'nci kısa dönem askerlerden oluşan 3 bin 216 Mehmetçik yemin etti.

        Erzincan 59. Topçu Eğitim Tugayı General Enver Eralp Kışlası'nda düzenlenen yemin töreninde eğitimlerini tamamlayan 3 bin 216 er içerisindeki komandoların yakın dövüş gösterisi büyük ilgi gördü.

        Düzenlenen yemin törenine Erzincan Valisi Ali Arslantaş, 59. Topçu Eğitim Tugay Komutanı Albay Sebahattin Türker, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, kamu kurum müdürleri, davetliler ve asker aileleri katıldı.

        Saygı duruşunda bulunulmasının ardından okunan İstiklal Marşı ile devam eden törende birliğe ilk katılan askerler yaş kütüğüne plaket çakarak, Erzincan Valisi Ali Arslantaş tarafından tebrik edildi.

        Öte yandan askerliğini aynı kışlada yapan baba ile çocuklarına da teşekkür belgesi takdim edildi. Daha sonra yemin eden askerler, bando eşliğinde tören geçişi yaptı. Törenin sona ermesinin ardından, askerler aileleriyle buluştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzincan İlçeleri
        Tüm Erzincan Haberleri
         Erzincan

        Erzincan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa