Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Erzincan da kutlama programı düzenlendi.

        Erzincan Belediyesi önünden Cumhuriyet Meydanına kadar atlı cirit ve Mehter Takımının eşliğinde kortej yürüyüş yapıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda saygı duruşunda bulunulmasının ardından okunan İstiklal Marşı ile başlayan programda judo sporu branşında dereceye giren sporculara madalyaları protokol mensupları tarafından verildi.

        Askeri bando gençlik konserinin yanı sıra ve spor branşlarında ki sporcular tarafından çeşitli gösteriler katılımcıların gösterisine sunuldu.

        Düzenlenen kutlama programına Erzincan Valisi Ali Arslantaş, 3. Ordu Garnizon Komutanı ve Kurmay Başkanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzincan İlçeleri
        Tüm Erzincan Haberleri
         Erzincan

        Erzincan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa