Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Enes Batur'un gişe mutluluğu - Magazin haberleri

        Instagram'da2 milyon 100 bin, Twitter’daysa 364 bin takipçisi bulunan, Youtube’daki paylaşımları toplam 2 milyar 500 bin kez izlenenen Enes Batur, 'Hayal mi Gerçek mi?’ adlı sinema filmiyle listelere girmeyi başardı.

        Gazete Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın haberine göre, Batur’un ‘Hayallerinizin peşinden gidin’ sloganıyla milyonlarca akranını peşinden koşturması, yapımcı Erdem Karahan’ın dikkatini çekti. Bunun üzerine çekilen ‘Hayal mi Gerçek mi?’ adlı sinema filmi oldukça yüksek bir gişe elde etti.

        Geçtiğimiz cuma günü gösterime giren Enes Batur’un filmi ‘Hayal mi Gerçek mi?’ hafta sonunda 710 salonda 454 bin 373 kişi tarafından izlenirken, eylülde başlayan sezonun en iyi 3’üncü açılışını elde etti. Film, aynı zamanda tüm zamanların en iyi açılış yapan 31’inci filmi olmayı da başardı.

        ‘DAHA İYİLERİNİ YAPACAĞIZ’

        Enes Batur, ‘Hayal mi Gerçek mi?’nin gişe rakamları için “Çok mutluyuz. Youtuberlar için çok büyük bir başarı oldu bence. Bizim böyle bir başarı elde etmemiz gelecekte çok daha iyi şeyler yapabileceğimizi gösteriyor. Genel olarak yani Youtuber’lar olarak çok mutluyuz. Güzel bir şeyler anlatmaya çalıştık. Filmde vermeye çalıştığımız iyi mesajlar umarım her yere, herkese ulaşır” yorumunu yaptı.

        REKLAM

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa