Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Emel Sayın: Selçuk Tekay çok üzülmüştü - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Usta sanatçı Emel Sayın, önceki gün uzun bir aradan sonra Bebek'te aracıyla seyir halindeyken objektiflere yansıdı.

        • 2

          "SEVENLERİMLE BULUŞMAK İSTİYORUM"

          Gazetecileri kırmayarak kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Sayın, "Güzel bir tatil yapıp, pandeminin stresini atmak istiyorum. Onun yanı sıra sahne görüşmelerimiz de devam ediyor. Bu yaz konserlerle sevenlerimle buluşmak istiyorum" dedi.

        • 3

          Yıllardır üzerinde çalıştığı kitabıyla ilgili son durumu açıklayan Emel Sayın, "Biliyorum, bitmedi ama her geçen gün bitime yaklaşıyorum. Yakın zamanda çıkarmış olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

        • 4

          "TEKLİF ÇOKTU AMA ENERJİM YOKTU"

          Oyunculuğun kendisi için bitmediğini ifade eden Sayın, "Çok dizi teklifi geldi ama pandemiden dolayı hiç enerjim yoktu, ondan dolayı kabul etmedim. Tatilimi yaptıktan sonra daha güzel bir enerjiyle teklifleri değerlendireceğim" şeklinde konuştu.

        • 5

          "ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜ"

          Sayın, keman virtüözü Selçuk Tekay'ın vefatından sonra çok üzüldüğünü ifade etti. Usta sanatçı, "Ne acıdır ki ölümünden bir süre önce internette dolaşan 'Emel Sayın öldü' haberlerini görüp, beni aramıştı. Çok üzülmüştü" dedi.

          ACI HABERİ EMEL SAYIN DUYURMUŞTU

          'Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda', 'Vurgun', 'Unuturum Diye Yorma Kendini', 'Yorgunum', 'Aradığın Aşkı Buldun Mu' gibi çok sayıda şarkıya imza atan Türkiye'nin ünlü keman virtüözlerinden Selçuk Tekay, 10 gün önce hayatını kaybetmişti.

          Tekay'ın vefatını kişisel Instagram hesabından duyuran sanatçı Emel Sayın, "Söyleyecek söz bulamıyorum. Çok ama çok üzgünüm. Mekanın cennet olsun Selçuk Tekay... Ailene ve tüm sevenlerine baş sağlığı ve sabır diliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        • 6

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa