Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eğitim BirSen Elazığ Şubesinin 6. olağan kurulunda mevcut başkan İbrahim Bahşi yeniden seçilerek güven tazeledi.

        Eğitim BirSen Elazığ Şubesi'nin 6. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. İki adayın katıldığı seçimlerde 162 delegeden 126 oy alan Eğitim BirSen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, yeniden seçilerek güven tazeledi.

        Eğitim BirSen'in Elazığ’da Türkiye genelinde kurulan şubelerin ilk başında geldiğini ifade eden İbrahim Bahşi, “Bugün büyük bir olgunlukla sendikamıza ve camiamıza yakışır şekilde iki aday listesi çıktı. Arkadaşlarımız bize teveccüh gösterdiler bir dönem daha bize görevi tebliğ ettiler. Bizde en iyi şekilde hem üyelerimizin hem de kamu çalışanlarımızın haklarını savunmak için elimizden gelen gayreti ekibimizle yerine getirmeye çalışacağız. Sonuçlara göre 126’ya 29 seçim sonuçlandı. Delegelerimiz bize görevi yine 4 yıllığına tebliğ ettiler. İnşallah daha iyi hizmetlerle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa