Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğu Anadolu Sivil Toplum Kuruluşları Birliği (DastBir) Elazığ İl Koordinatörü Hayrettin Karakaya, STK'lara ücretsiz proje danışmanlığı yapacaklarını söyledi.

        DastBir Elazığ İl Koordinatörü Hayrettin Karakaya, Sivil Toplum Kuruluşlarına birçok bakanlıktan ve kalkınma ajanslarından çeşitli hibeler verildiği ancak bu programlardan Elazığ'ın yeterince yararlanamadığını dile getirdi.

        DastBir Elazığ İl Koordinatörü Karakaya, "Bunun nedeni devlet hibe ve teşvik projelerinin hazırlanmasında zorluk çekilmesi veya bilgi sahibi olunamadığıdır. DastBir yönetimi olarak, bu nedenleri ortadan kaldırmak için çalışmalar başlattık. Destek almak isteyen bütün STK'lara ücretsiz proje hazırlama ve yönetimi hakkında eğitimler vereceğiz. Geleceğin dünyası proje tabanlı kurumlarla oluşacak. Bilişim dünyasında, geleneksel yöntemlerle kurumların var olması veya yeni bir ürün ortaya koyması düşünülemez. STK'ların ortaya koyduğu projelerle ülke adına, millet adına daha nesnel verilerle faydalı çalışmalar yapması her kesimi mutlu edeceğine inanıyoruz. Ayrıca gerçekleştirilecek projelerin bölgemizin gelişmesine de oldukça katkı sağlayacağı kanaatindeyiz. Proje yapmak isteyip yardım almak isteyen tüm STK'lara ücretsiz olarak gerekli proje desteğini ve danışmanlığını yapacağımızı kamuoyuna duyururuz"diye bilgi verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa