Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, temizliğin önemine dikkat çekmek için çocuklarla park temizliği yaptı.

        Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmaları inceledikten sonra parkta bulunan çocuklarla bir araya geldi. Sohbet sırasında temizliğin önemine değinen Başkan Yanılmaz, çocuklarla birlikte çevre temizliğine hem katkıda bulunmak hemde farkındalık oluşturmak için parkta temizlik yaptı.

        Parkların çocukların gelişimi ve eğitim sürecinde önemli bir yaşam alanı olduğunu belirten Belediye Başkan Mücahit Yanılmaz "Eğitim sadece okullar ile sınırlı bir etkinlik değildir. Oyun parkları çocuklarımızın eğitim ve gelişim sürecinde fazla enerjilerinin harcanması ve yeteneklerinin ortaya çıkarılması noktasında büyük önem taşımaktadır. Biz Elazığ Belediyesi olarak parklarımızı onarmak ve çocuklarımız için daha elverişli konuma getirmek amacıyla çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz"dedi.

        Bugün çocuklarla çevre ve görüntü kirliliğine sebep olan atıkları temizlediklerini aktaran Başkan Yanılmaz," Bundan sonra da ümit ediyoruz ki tüm vatandaşlarımız aynı duyarlılığı gösterir. Çocuklarımız için en önemli yaşam alanları olan parklarımızı daha temiz tutarak sahiplenirler"diye ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa