Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - ANTALYA'da silahla yaralama ihbarı üzerine gittiği olay yerinde, meslektaşının incelediği suç aleti tabancanın ateş almasıyla şehit olan polis memuru Gökmen Taşkıran (36), memleketi Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı.

        Evli ve 2 çocuk babası şehit polis memuru Gökmen Taşkıran'ın cenazesi, Antalya'da yapılan otopsinin ardından memleketi Elazığ'a getirildi. Maden ilçesine bağlı Gezin köyünde şehit polis Taşkıran için öğlende tören düzenlendi. Merkez Camii'nde düzenlenen törene Vali Çetin Oktay Kaldırım, 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, İl Jandarma Komutanı Albay Necip Çakırcıoğlu, Emniyet Müdür Vekili Mehmet Aysu, Müftü Yusuf Sarıkaya, şehidin ailesi, emniyet ve jandarma personeli katıldı.

        Müftü Sarıkaya'nın kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit polis memuru Gökmen Taşkıran'ın cenazesi, köy mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa