Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ELAZIĞ (AA) - Elazığspor Kulübünün olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Hacı Murat Yümlü seçildi.

        Elazığ Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda, başkan adayı olarak tek liste ile Hacı Murat Yümlü yer aldı.

        Faaliyet raporunun okunmasının ardından yapılan oylamada, katılımcı 88 delegeden 83'ünün oyunu alan Yümlü, kulübün yeni başkan oldu. Elazığspor için bedenini taşın altına koyduğunu söyleyen Yümlü, kendisinin Elazığ sevdalısı olduğunu belirtti.

        Elazığlıların takımı yalnız bırakmayacağını dile getiren Yümlü, "Öyle bir takım yapacağım ki özlenen Elazığspor'u sizlere yaşatacağım. Verdiğim sözlerin sonuna kadar arkasında duracağım. İnşallah Elazığ'ı 6 aya kadar hak ettiği yere getirmeyi düşünüyoruz. Takımın kamp programını ve hocayı hazırladım. Allah nasip ederse size her gün transfer haberleri vereceğiz." diye konuştu.

        Elazığspor Kulübünde 26 Mayıs'ta gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda göreve getirilen Mehmet Parlakyıldız ve 25 kişilik yönetim kurulu, 29 Mayıs'ta istifa etmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa