Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Cihaz yeni nesil iPad’in renk seçeneklerine sahip olacağı iddia ediliyor. - Teknoloji Haberleri

        21 Ekim’de satışa sunulacağı düşünülen yeni nesil iPad’in iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’taki renk seçeneklerine sahip olacağı iddia ediliyor.

        Apple’ın yeni nesil 9.7 inç’lik iPad’inin 21 Ekim’de piyasaya sürüleceği iddia ediliyor. ‘İpad Air 2’ adını alması beklenen yeni akıllı cihazın iPhone 6 ve iPhone 6’da da bulunan renk seçeneklerine sahip olacağı düşünülüyor. Bloomberg’de yer alan iddiaya göre, şirket, iPad Air’in yeni modelini aralarında altın renginin de bulunduğu yeni nesil iPhone’larda bulunan renk seçenekleriyle satışa sunacak.

        Bloomberg’in şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı haberinde, şirketin benzer renk seçeneklerini diğer iPad modellerinde de kullanıp kullanmayacağınının şu an için bilinmediğinin altı çizildi.

        Haberin devamı ↓reklam

        Apple, bu renk seçeneğini ilk olarak geçen sene piyasays sürdüğü iPhone 5S ‘de sunmuş ve ürün, kullanıcılardan ilgi görmüştü. Ortaya atılan iddiaların ardından ABD merkezli şirket, ürünün piyasaya çıkacağı tarih ve renk seçenekleri hakkında açıklamada bulunmadı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa