Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji İnternet Adobe'den güvenlik açığı uyarısı, adobe flash player güvenlik açığı, adobe flash player yaması, adobe açıklama, adobe güvenlik açıklaması - Teknoloji Haberleri

        Adobe, Flash Player'da bulaştığı tüm sistemin hacker'lar tarafından kontrol edilebilmesine neden olan bir güvenlik açığı tespit edildiğini açıkladı. Şirket her tarayıcıya özel olarak güvenlik açığını kapatacak yama hazırladı.

        Açıklamada Google Chrome, Internet Explorer 10 veya 11 tarayıcılarının yamayı otomatik olarak yükleyecekleri belirtildi. Öte yandan Mozilla Firefox, Opera, Safarive, Internet Explorer 9 veya Explorer'ın daha eski versiyonlarını kullananların, yamayı indirip güncelleme yapmaları gerekecek.

        Bu adrese girmeden bilgisayarınızda otomatik olarak Flash Player güncellemesi beliriyorsa, mutlaka onaylamanız gerekiyor. Windows 8.1 kullananların, güncelleme yapmak için 'Başlat' ekranına 'Flash Player' yazarak uygulamayı bulması ve çalıştırması gerekiyor. Ardından 'Gelişmiş' seçeneğinden güncelleme kontrolü yapılarak yama içeren en son sürüm indirilebilir.

        Al Jazeera

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa