Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Panasonic, 3D Viera’yı Mayıs'ta satışa sunacak - Teknoloji Haberleri

        Panasonic’ten yapılan açıklamada, yeni Viera serisinin NeoPDP özellikli G20 modelinin nisan ve Full HD 3D donanımlı VT20 modelinin ise mayıs ayında vitrinlerde yerini alacağı belirtildi.

        1000 TL’DEN BAŞLIYOR

        Açıklamada, Viera Full-HD televizyonların 2010 portföyünde yeni NeoPDP plazma ekranlarını kullanmaya başlayan geleneksel plazma teknolojisini bir üst seviyeye taşıdığı ifade edilerek, Panasonic ürün grubunun Full HD 3D teknolojili Viera VT20 modelinin görüntü kalitesiyle ön plana çıktığı vurgulandı. 19 inç ve 42 inç aralığındaki LED aydınlatmalı LCD TV’ler ve CCFL LCD-TV’ler ile de zenginleşen Viera serisi televizyonların yaklaşık bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacağı bildirildi.

        SPORSEVERLERE HİTAP EDEN ÖZELLİK

        Full HD 3D teknolojisiyle kapsamlı yüksek görüntü kalitesi ile şık bir tasarımı bir araya getiren Vierra VT20, 50 inç ve 65 inç ölçülerine sahip. Hızlı hareket eden görüntülerin son derece keskin ve net bir şekilde izlenebilmesiyle fark yaratan Viera VT20, bu özelliğiyle otomobil yarışı tutkunlarına, sporseverlere, aksiyon filmi meraklılarına hitap ediyor.

        GAZETE HABERTÜRK

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa