Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil Xiaomi, 6,44 inçlik Mi Max 2'yi tanıttı - Teknoloji Haberleri
        • 1

          Xiaomi'nin yeni akıllı telefon modeli Mi Max 2, sınırları zorlayan özelliklere sahip. Android 7 (Nougat) işletim sistemli Mi Max 2'nin boyutları 174,1x88,7x7,6 mm, ağılırğı ise 211 gram.

        • 2

          6,44 inç büyüklüğündeki ekranı, onu 'tabletfon' dediğimiz, telefon ve tablet birleşimi cihazlardan oluşan kategoriye yerleştiriyor. Küçük bir tablet boyutunda olması, onu şık olmaktan uzaklaştırmamış. Aslında hem Samsung hem de Apple'dan izler var desek yeridir.

        • 3

          İnce yapıdaki cihaz, büyük ekranın harcayacağı gücü düşünerek pili de 5.300 mAh yapmış. Cihaz, QuickCharge 3.0 desteğiyle hızlı şarj edilebiliyor.

        • 4

          Daha önce Huawei Ascend Mate 7 de 4.100 mAh piliyle, Asus ZenFone Max ise 5.000 mAh kapasiteli piliyle büyük ilgi çekmişti. Genelde akıllı telefon pil kapasiteleri 3.000 mAh civarında.

        • 5

          Qualcomm Snapdragon 625 işlemci kullanan cihazda, 4 GB bellek, 64/128 GB depolama seçeneği, microSD kart yuvası, 12 MP arka, 5 MP geniş açılı ön kamera bulunuyor. USB-C yuvasının yanı sıra, parmak izi okuyucu, kızılötesi, stereo hoparlör gibi özellikleri bulunuyor.

        • 6

          Telefon 250 dolardan başlayan fiyat etiketine sahip olacak. 1 Haziran'da Çin'de satışa çıkacak olan Xiaomi Mi Max 2'nin diğer ülkelerde ne zaman satılacağı henüz bilinmiyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa