Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji İnternet Twitter çöktü mü? Twitter ne zaman düzelecek? Twitter'da sorun yaşanıyor - Teknoloji Haberleri

        Mikro blog sitesi Twitter'da sabah saatlerinden bu yana bağlantı sorunu yaşanıyor. Twitter'a erişmek isteyen kullanıcılar "Teknik bir hata var" sorunuyla karşılaşıyor. Peki Twitter çöktü mü? Twitter'daki bağlantı sorunu ne zaman düzelecek? İşte tüm detaylar...

        TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ?

        Sabah saatlerinden itibaren Twitter'a erişmek isteyen kullanıcılar bağlantı sorunuyla karşı karşıya kalıyor. Twitter'a giren kullanıcılar sık sık "Teknik bir hata var" yazılı bir hata sayfasıyla karşılaşıyor.

        Bazı kullanıcılar Twitter'a erişse de tweet atma, mesaj gönderme veya arama yapma gibi fonksiyonları kullanamadığını da bildiriyor.

        REKLAM

        Konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama gelmese de Twitter'ın tartışma platformunda yaşanan bağlantı sorunuyla ilgili sorulan soruya cevap veren Twitter personeliAndy Piper, "Kısa süreli bir kesinti oldu. Bunun için özür dileriz. Sorun şu anda düzelmiş olmalı." ifadelerini kullansa da halen ara ara kesintiler devam ediyor.

        Aynı zamanda yaşanan sorunun Japonya, Avrupa ve Amerika'daki sunuculardan kaynaklandığıgözlemlenebiliyor.

        Öte yandan, Twitter'a erişmekte sorun yaşayan kullanıcıların raporları ise binleri aşmış durumda. Güncel veri olarak, saat 08:00'dan itibaren 600'den fazla bağlantı sorununa ilişkin rapor gönderilmiş durumda.

        Kullanıcılar, yaşadıkları sorunu Facebook ve Instagram gibi diğer sosyal ağlarda paylaşırken, erişebilen kullanıcılar da tweet atarak sorunu dile getiriyor.

        REKLAM

        TWİTTER, DESTEK HESABINDAN BİR MESAJ YAYINLADI

        Twitter'ın resmi destek hesabı olan @Support üzerinden bağlantı sorunuyla ilgili yayınlanan mesajda, "Bugün bazı kullanıcılar tweet gönderirken sorun yaşadığını bildirdi. Bu sorun çözüldü, ilginiz için teşekkürler!" ifadeleri kullanıldı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa