Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji İnternet AirTies 40 mühendis alacak - Teknoloji Haberleri
        REKLAM

        Türkiye’den dünyaya teknoloji geliştiren bir Türk firması olanAirTies, Türk mühendislerine yatırım yaparak Ar-Ge ekibinibüyütüyor. AirTies, şirket kaynaklarına göre 40 yeni mühendisi işe alacak.

        ABD'ninTeksas ve Kaliforniyaeyaletlerinde ve ayrıca İstanbul ve Erzincan’da ofisleri bulunan firma, İzmir'deki Ar-Ge ofisiyle, kablosuz ağ ve internet TV alıcıları konusunda dünyaya yeni teknolojiler geliştiriyor.

        AirTies geliştirdiği tüm teknolojileri, Ar-Ge merkezinin yakın çevresine kurduğu ve içinde insan hareketlerini simule eden robotların bulunduğu “test evleri” ile kontrol ediyor. Şirket tarafından geliştirilen modem, router gibi tüm cihazlarda kullanılan yazılımların kontrolleri, şirketin kendi mühendisleri tarafından geliştirilen 3G teknolojisine bağlı uzaktan yönetilebilen robotlar ile ve bu test evlerinde yapılıyor.

        AirTies Kablosuz İletişim A.Ş, Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Metin Taşkın hedefler doğrultusunda, yakın zamanda 40 kişilik yeni bir mühendis ekibini istihdam edeceklerini belirtti.

        • Metin Taşkın - AirTies Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa