Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Türk hacker grubu Hollanda sitelerini hackledi - Teknoloji Haberleri

        Türk hacker grubu Cyber Warrior Akıncılar, Hollanda Hükümetine tepki olarak bu ülkeye ait pek çok devlet sitesine siber saldırı düzenledi.

        Hollanda'nın bütün devlet sitelerine büyük saldırıyı gerçekleştirdiğini duyuran ve yüzlerce Hollanda sitesini hackleyen Cyber Warrior Akıncılar grubu, hackledikleri sitelere Türkçe ve İngilizce olarak; hacklenen sitelerin anasayfasına Türk bayrağını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmini koyup "Ey Avrupa, Siz demokrasi insan hak ve özgürlüklerinden bahseder durursunuz ama Büyük Türkiye korkunuz gerçek yüzünüz olan sömürgeci, ırkçı ve faşist haçlı zihniyetinizi ortaya çıkardı. Biz OSMANLI'yız, Biz TÜRKİYE'yiz, Biz AKINCILAR'ız" şeklinde mesaj bıraktı.

        REKLAM

        Konu ile ilgili açıklama yapan Akıncılar grubu, "Hollanda'nın bütün sistemleri devlet ve kurum siteleri hedefimizde bu saldırılarla onların hayatları felç edeceğiz. Eğer bize huzur vermeyeceklerse onlar da huzur içinde yaşayamayacaklar" dedi.

        Bir diğer Türk hacker grubu Privatehackers grubu da 1505 Hollanda sitesini hackleyerek, Hollanda'nın Türkiye düşmanlığının son bulmaması halinde hacklenen Hollanda sitelerine her gün yenilerinin ekleneceğini ilan etti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa