Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Operatörlerden abonelere büyük destek - Teknoloji Haberleri

        Derlenen bilgilere göre, GSM operatörleri, darbe girişimi sürecinde abonelerinin kesintisiz iletişim sağlaması ve hiçbir hizmetin aksamaması amacıyla gerekli tüm tedbirleri aldı.

        Turkcell, abonelerinin acil iletişim ihtiyaçlarını karşılayıp yakınlarına ulaşabilmeleri için 150 dakika konuşma, 150 SMS ve 150 MB İnternet yüklemesi yaptı. Turkcell TV+ uygulamasında da ek 4 GB tanımlandı. Turkcell'in ücretsiz sunduğu hizmetler bir ay boyunca geçerli olacak.

        Vodafone Türkiye, acil iletişim ihtiyaçlarına destek olmak için tüm abonelerine hafta sonu geçerli, ücretsiz 150 dakika konuşma ve 250 MB İnternet kullanım hakkı verdi.

        Türk Telekom ise mobil hatlı müşterilerinin kullanımı için ücretsiz dakika ve İnternet yükledi. Türk Telekom WiFi noktalarında bir hafta boyunca ücretsiz İnternet kullanım imkanı sunan Türk Telekom, tüm Türkiye'de bir hafta boyunca ankesörlü telefondan şehir içi ve şehirler arası aramalarda da ilk 5 dakika ücretsiz konuşma olanağı sağlıyor.

        Türk Telekom ayrıca tüm Türkiye'de ev telefonu kullanan bireysel müşterilerine bir hafta, şehir içi ve şehirler arası 3 bin dakika ücretsiz konuşma hakkı da sunuyor.

        AA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa