Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil Vodafone mobil finans servislerini tek çatıda topladı - Teknoloji Haberleri

        Vodafone, mobil finansal servislerini tek çatı altında topladığı Vodafone Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri AŞ’yi kurdu. Şirket, bu adımı ile Cep Nakit Kart, Vodafone Cep Cüzdan ve Mobil Ödeme dahil tüm finansal servislerin elektronik ortamda ve güvenli bir şekilde yürütülmesini planlıyor.

        Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre elektronik para kuruluşu olarak kurulan Vodafone Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri AŞ, Vodafone müşterilerine, ödeme hizmetlerinin sunulması, para havalesi yapılması, elektronik para ihraç edilmesi ve fatura ödemelerine aracılık edilmesini kapsayan geniş bir yelpazede hizmet verecek.

        Vodafone’un yeni e-para şirketi ile Cep Nakit Kart, Vodafone Cep Cüzdan ve Mobil Ödeme dahil tüm mobil finansal servisler tek çatı altında toplanacak. Ayrıca şirket bünyesinde fatura ödemeden online alışverişe ve para transferine kadar tüm mobil finansal servisler hem elektronik hem de fiziksel ortamda yürütülecek. Bu kapsamda şirket, Mobil Ödeme ürünü ile satın alınan hizmetin ödeme tutarının tahsilatına aracılık edebilecek.

        Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, tüketicilerin hayatını kolaylaştıracak mobil ödeme altyapılarına yatırım yaptıklarını belirtti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa