Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Bankacılık Erkekler için penis sigortası çıkıyor - Para Haberleri

        Ankaralı bir girişimci, sıra dışı bir yöntemle erkek müşterilerine penislerinin sağlığını ve geleceğini garanti altına alabilmek için sigortalatıyor.

        Erkeklere yönelik bu hizmetin Mayıs ayı sonu itibariyle bu hizmeti vermeye başlayacaklarını söyledi. Girişimci, "Erkekler evi, arabası, köpeği, bacakları ve hayatı için sigorta yaptırabiliyorken bunu neden yaptıramasın diye düşündük. Bu hizmeti sunarak dünya üzerindeki tüm erkeklerin vücutlarının en değerli varlıklarını koruma altına alıyoruz. Anderson Cooper ve Conan O'Brien gibi ünlü kişilerin de bu sigortayı yaptırdığını biliyoruz. Ayrıca ülkemizde her yıl bir çok vaka da yaşanmakta. Bunları düşündüğümüzde bu değerli hizmeti verebilecek olmaktan dolayı heyecanlıyız" dedi.

        Buna göre firma, Türkiye'de ilk defa erkek müşterilerine yönelik ücretsiz olarak 50 bin TL'ye kadar 'Penis Sigortası' yapacak. Firma, yabancı bir sigorta şirketiyle anlaşmayı sonlandırmak üzere olduklarını, kapsamının ise penisin fiziksel olarak vücuttan tamamen ayrılması şartıyla geçerli olacağını belirtti.

        SEVGİLİ KURBANINA SİGORTA YOK!

        Dünya üzerinde her yıl yaklaşık 10 bin fiziksel penis kazasının gerçekleştiğini öğrendiklerini belirten girişimci, "Türkiye'de de bu tarz birçok olayın gerçekleştiğini takip edebiliyoruz" dedi. Sigorta kapsamının, bunu suistimal için kullanabileceklere karşı koruma altına alındığını belirten girişimci, "Ameliyat ile cinsiyet değiştirme sigorta kapsamına girmiyor. Yalnızca fiziksel olarak vücuttan kopan vakalar sigorta kapsamında değerlendiriliyor. Ayrıca yakın akraba, arkadaş ve sevgili tarafından da gerçekleştirilen eylemler sonucu oluşan yaralanmalar sigortanın dışında kalıyor. Aynen hayat sigortasında olduğu gibi, kişi dilerse kendi için bu hakkı elde edebiliyor, ya da başkasının yerine poliçeyi satın alabiliyor. Satın alımdan sonra sigortalıya dijital sertifikası gönderiliyor" dedi.

        DHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa