Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para İMKB, yatırımı bilinçlendiriyor! - Para Haberleri

        İMKB, ''www.bilincliyatirimci.org'' adresinde yatırımcıların hizmetine sunuldu. Yatırımcı seferberliği kapsamında oluşturulan portal, öncelikle sermaye piyasaları ve borsa hakkında merak ettikleri kavramları öğrenmek, bilgilenmek ve yatırım yapmak isteyen kişilere ışık tutacak.

        Eğitim modülleri ve eğlenceli videolarla yatırımcıları sermaye piyasaları hakkında bilgilendirecek olan sitenin, yatırımcılar için interaktif bir portal olması hedefleniyor.

        Bu amaçla eğitim modüllerinin yanı sıra ''Borsa Terimleri Sözlüğü'' bölümünde genel kavramlar, ''e-kütüphane'' ile pek çok doküman, ''Haberler'' bölümü ile İMKB ve portalla ilgili güncel haberler yatırımcıların erişimine sunulacak. Portalda ayrıca yatırımcıların görüş ve önerilerini bildirebileceği ''Yatırım forumu'' ve ''anket'' bölümleri de bulunuyor. Yatırımcılardan gelecek talepler doğrultusunda yeni eğitim modelleriyle sürekli geliştirilmesi planlanan portalda yer alan etkileşimli e-eğitimler de yatırımcılara ücretsiz sunuluyor.

        Kullanıcılar, ''Bilinçli Yatırımcı'' portalını aynı zamanda portalın Facebook ve Youtube sayfalarından da takip edilebilecek.

        AA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa