Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL "Basketbol Ligi daha iyi olacak" - Basketbol Haberleri

        Demirel, Basketbol Federasyonu'nun resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Beko Basketbol Ligi'nin, Türkiye kadar Avrupa'da da çok beğenildiğini kaydederken, çok güzel mücadelelerin yaşandığını vurguladı.

        Fenerbahçe Ülker'in şampiyonluğa ulaştığı sezonda, bir diğer finalist Türk Telekom'un da başarılı bir performans sergilediğini aktaran Demirel, şöyle konuştu:

        ''Ben, Beko Basketbol Ligi'nde yer alan tüm sporcu ve idarecileri, antrenör ve hakemleri kutluyorum. Gerçekten çok iyi bir sezon yaşadık. Ligimiz inşallah seneye çok daha iyi olacak. Fenerbahçe Ülker camiasına bu şampiyonluk hayırlı olsun. Aynı şekilde Türk Telekom'u da Ankara basketboluna yaptığı katkılar için kutluyorum. İnşallah başarıları artarak devam eder.''

        Basketbolda yaşanan gelişmeye dikkati çeken Turgay Demirel, ''Beko Basketbol Ligi bu sene Avrupa'nın gerçekten en önemli liglerinden biri oldu. Takımlarımızın kalitesi, oynanan basketbolun düzeyi, Beko Basketbol Ligi'nin ne kadar kaliteli olduğunu gösterdi. İnşallah gelecek sene Beko Basketbol Ligi herkes için çok daha heyecanlı, zevkli ve çekişmeli geçecektir'' diyerek sözlerini tamamladı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa