Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Avea gençleri 3G ile tanıştıracak - Makro Ekonomi Haberleri

        Üniversite Tanıtım Günlerinin ana sponsoru Avea, gençleri ve teknoloji tutkunlarını, 31 Temmuz'a kadar Taksim Gezi Parkı'nda 3G teknolojisi ile buluşturacak.

        Avea'dan yapılan açıklamada, Avea'nın 30 Temmuz'da uygulanmaya başlanacak 3G teknolojisini tanıtmak için Türkiye genelinde 5 ilde başlattığı ''Hayatın 3G Halleri'' temalı etkinliklerinin kapanışını Taksim Gezi Parkı'nda yapacağı belirtildi.

        Açıklamada, şunlar kaydedildi:

        ''İstanbul Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Üniversite Tanıtım Günlerine ana sponsor olan Avea, Taksim Gezi Parkı'nda dokuz gün süresince ziyaret edilebilecek Hayatın 3G Halleri platformu ile hem öğrencilere hem de teknoloji tutkunlarına her türlü mekanda 3G teknolojisine erişimin nasıl olacağını anlatıyor. 3G'nin getireceği yenilikleri merak edenler, Avea 3G teknolojisini hayatlarında nasıl kullanabileceklerini görme ve deneme fırsatını yakalayacaklar.

        Etkinlikler kapsamında Avea, müzik indir, mobilvizyon gibi servislerden görüntülü konuşmaya ve Avea 3G USB Stick ile internete erişmeye kadar Avea;nın 3G;li yeni servisleri hakkında bilgi verecek. Ayrıca, düzenlenecek SMS yarışmalarında 3G ile ilgili sorulara en hızlı cevap veren katılımcılar sürpriz hediyelerin sahibi olacak.''

        AA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa